top of page

KOPPELINGEN

ZoneForce ziet veel toegevoegde waarde in het aangaan van koppelingen met externe partijen. Door het automatiseren van processen wordt veel efficiency bereikt, aangezien een (eind)gebruiker maar op één plaats gegevens hoeft in te voeren.

Andere koppelingen gewenst? Uiteraard denken we daar graag in mee!

SSO (SINGLE SIGN ON)

Door middel van de Single Sign On koppeling hoeven eindgebruikers slechts eenmalig in te loggen. Gebruikers hoeven geen extra gebruikersnaam en wachtwoord te onthouden.

FINANCIËN

Op basis van de gegevens in het ZoneForce systeem kunnen de gecreëerde facturen geëxporteerd worden naar boekhoudsystemen, die de vergoedingen verder verwerken en uitbetalen.

CEVI
MERCURIUS
SAP

PREVENTIE

Middels koppelingen ontvangt het ZoneForce systeem preventie aanvragen welke binnen het systeem verder verwerkt kunnen worden, o.a. met digitale ondertekening. Documenten worden automatisch opgeslagen en bewerkt in SharePoint.

OMGEVINGSLOKET
DHM
SHAREPOINT
AANVRAAGPORTAAL

COMPETENTIEMANAGEMENT

Middelen en middeltypes kunnen meegegeven worden in een oefening of opleiding binnen Competentiemanagement. Vervolgens kan een reservering van een lokaal of andere middelen plaatsvinden. Door de koppeling met een roostersysteem wordt beschikbaarheid gecontroleerd en is alles zichtbaar in de EAM App.

ULTIMO

AMBULANCE FACTURATIE

Via deze koppeling worden gegevens omtrent de interventies van alle erkende ziekenwagens in België waarvoor een ziekenwagenequipe op weg gestuurd wordt vastgelegd in het ZoneForce systeem. Deze gegevens worden vervolgens automatisch verwerkt binnen het systeem om zo direct een (concept) factuur te genereren.

AMBUREG

INTERVENTIE

Via de koppelingen bij de Interventie module worden gegevens ingelezen in het systeem om de opkomst bij een interventie in te laden, om media te downloaden en om opkomsttypes te bepalen. Zo staan alle gegevens één op één in ons systeem en kunnen deze gebruikt worden voor incident registratie, eventuele vergoedingen en facturatie.

FRONTFORCE
VERDI
AANVRAAGPORTALEN

PERSONEEL EN VERGOEDINGEN

De koppeling aangaande de modules Personeel en Vergoedingen met ZoneForce draait erom dat gegevens uit het ZoneForce systeem onttrokken kunnen worden om tijdsregistratie, personeelsplanning en vergoedingen te kunnen afhandelen.

PROTIME
CIPAL
PERSEE
API
SALARIS EXPORT SOCIAAL SECRETARIAAT

OOK BENIEUWD NAAR ONZE MODULES EN APPS?

bottom of page