top of page

HET ZONEFORCE DNA

Blijvende vakbekwaamheid is een gezamenlijke verantwoordelijkheid

Samen verbeteren en ontwikkelen, dat is waar ZoneForce voor staat. Door een goede relatie te creëren, waar we weten dat we op elkaar kunnen bouwen, kunnen we gezamenlijk het pad naar de toekomst uitstippelen. Op die manier zorgt ZoneForce ervoor dat het systeem ten alle tijden volledig aansluit op de werkzaamheden van de Hulpverleningszones en Veiligsheidsscholen.

trust (2).png

BETROUWBAAR

Onze klanten kunnen op ons rekenen en op ons bouwen. Wij hebben hoge privacy- en data protection standaarden en leven deze na.

development (1).png

AMBITIEUS

Wij bieden hét administratieve systeem voor de Hulpverleningszones en Veiligheidsscholen en zullen blijven verbeteren en ontwikkelen.

customer-support (1).png

SERVICEGERICHT

Wij gaan voor kwaliteit, op gebied van het systeem maar ook zeker op het gebied van mensen. Samen denken wij in oplossingen.

help (1).png

BETROKKEN

Samen verbeteren en ontwikkelen we het systeem, want samen staan we sterker. We kunnen van elkaar leren om samen de juiste richting in te groeien.

ONS TEAM

Waar gedrevenheid begint

Het ZoneForce team is een gedreven team en heeft één missie: samen met de klanten het beste administratieve systeem voor Hulpverleningszones en Veiligheidsscholen creëren. Door de grote diversiteit binnen het team zijn wij in staat vraagstukken vanuit vele verschillende invalshoeken te bekijken om zo tot de beste ontwikkelingen te komen.

IMG_5812_edited.jpg

DIMITRY ESSINK

Manager Operations & Professional Services

Business Consultant

JACKY HESSELBERTH

IMG_5820_edited.jpg

TIM VAN DEN BRINK

Manager Research & Development

IMG_5801_edited.jpg

ARJAN TROMOP

Developer

IMG_3664_edited.jpg

MICHIEL ROELINK

Customer Care Agent

IMG_5795_edited.jpg

KLAAS VAN HOUTEN

Technisch consultant

IMG_6761 2_edited.jpg

DENNIS VAN DER MEULEN

Developer

IMG_3699_edited.jpg

BERT KOOIJ

Developer

IMG_5796_edited.jpg

JURGEN HEIJINK

Developer

IMG_3657_edited.jpg

JELMER DE JONG

Customer Care Agent

ONZE KLANTEN

Samen één

banner_logos_klanten-01_edited_edited_ed

LINK MET
MAGENTA MMT

ZoneForce maakt onderdeel uit van Magenta MMT B.V. Magenta MMT B.V. is opgericht in april 1995 en ontwikkelt sindsdien hoogwaardige en gebruiksvriendelijke systemen voor de algehele organisatie rondom het beheren en verbeteren van de (vak)bekwaamheid van individuele medewerkers en de organisatie als geheel. De nadruk bij onze dienstverlening ligt op het verzorgen van een totaalpakket:

Techniek + Kennis + Ondersteuning

Wij vinden dat goede software alleen tot volle bloei kan komen bij een goed en breed draagvlak binnen de organisatie. Vandaar dat onze onderneming de perfecte balans heeft gevonden qua software ontwikkelaars en consultants.

bottom of page